Melyik a jobb? Revlon & Max Factor spirál

április 16, 2017


Tegnap egy Instagram posztban már megmutattam Nektek, hogy melyik a két kedvenc spirálom, ma pedig megtudhatjátok,hogy miért.  Körülbelül mostanra 10-12 spirálom volt már, voltak köztük jobbak, rosszabbak is, de ez a kettő nagyon megfogott.

Az egyik a Revlon Ultimate  All-IN-ONE a másik pedig a Max Factor 2000 Calorie Curl Addict spirál lenne.


Már ránézésre is nagy különbség van a kettő között. A Revlon szára sokkal nagyobb, míg a Max Factornak kisebb. A keféje a Max Factornak viszonylag nagy és ívelt, így tudjuk elérni a kívánt hatást. A Revlon pedig egy kisebb, vékonyabb üreges kefét kapott.Gyönyörű dús pillákat érhetünk el mindkettővel, viszont csak az egyik fog nagyon hosszú pillákat eredményezni.  A Max Factor dúsít és göndörít, de minimálisan hosszabbít is. Ezzel szemben a másik spirál hosszabbít, dúsít és megemeli a pillákat.

Tartósságukat tekintve a Revlon sokkal tovább tart, hisz vízálló, de a Max Factor is kitart reggeltől estig. Viszont mivel vízálló elég nehézkes eltávolítani.


Mindkettő spirált nagyon megszerettem az elmúlt időszakban, felválltva használom őket. Árkategóriában is van köztük különbség a Max Factor 2999 Ft-ba kerül, míg a Revlon közel 4400 Ft-ba.

Nektek melyik tetszik jobban?

You Might Also Like

0 megjegyzés