Otthoni gél lakkozás

április 01, 2017


  Nagy divatját éli az otthoni gél lakkozás, sokaknak már gigantikus mennyiségű lakja, reszelője és ecsete van. Körülbelül egy éve készítem én is magamnak a körmeimet egyszerű,de sok odafigyelést igényel. Szeretném Nektek, egy bejegyzésben megmutatni,hogy én hogyan és milyen módon készítem.Első és legfontosabb teendő a fertőtlenítés és ez után pedig a megfelelő élőkészítés. Én ehhez a művelethez a NiiZA nail prep-et és a primer-t használtam, száradási ideje 1-2 perc. Fontos, hogy filmréteg szerűen vigyük fel, ne sokat.  
Ha ez megtörtént utána jöhet az alap lakk, itt már a Silcare Base&Top fényzselét használtam, amelyet 2x30 mp-ig köttetem a LED lámpa alatt. Ezután én nem fixáltam, hanem azonnal felkentem vékonyan először egy rétegben a Silcare 260-as számú barackvirág színű lakkját. Ezt 3x30 mp-ig hagytam lámpa alatt, ezután még 2 réteget vittem fel, az egyenletes szín eléréséhez.


Miután megszáradt a lakk,jöhet a Base&Top zselé fedés képpen, szintén 2x30 mp-ig kötettem, száradás után fixáltam.Én picit felakartam dobni a körmöm, valami egyszerű kis mintával, így pár apró pöttyöt tettem a gyűrűsujjamra (amely valamilyen kis virág minta kar lenni ) , egy pöttyöző ecset segítségével. Itt a Silcare 1110-es számú lakkot használtam. Ezt a körmöm száradás után újra lekentem fényzselével és fixáltam.
*A lámpa amit használtam egy Diamond Nails Mini LED lámpa volt.

Ti próbálkoztatok már az otthoni gél lakkozással?


You Might Also Like

0 megjegyzés