Rossmann szerzemények

április 14, 2017


Sajnos a tavaszi Glamour-napokat teljesen elfelejtettem, így a héten indultam útnak pár apróságért. Nem volt sok dologra szükségem csak a legfontosabbakat vettem meg, pedig számtalan jó akcióval vár Minket a Rossmann

Első sorban nagy szükségem volt már egy új szemöldökcsipeszre, sokat nem bíbelődtem a kiválasztásával első látásra jött a For You Beauty csipesz. Az Inox kialakításnak köszönhetően a fejek pontosan egymáshoz illeszkednek, így könnyedén eltudjuk távolítani a nem kívánt szörzetet. 



Samponokból kezdek teljesen kifogyni már, de a hajfestés is esedékes volt, így valami szín fogó sampont kerestem. Régebben a Schauma samponját használtam erre a célra, de az sajnos most nem volt. Sokáig nézelődtem, mire rátaláltam a Gliss Kur Ultimate Color samponjára. Tegnap gyorsan ki is próbáltam, selymes és fényes lett a hajam. 



A harmadik dolog amit vásároltam az egy Essence The Gel körömlakk volt. Sok jót olvastam már róla, ez vezetett el a megvásárlásához. Huh, nem tudom.. vegyesek az érzéseim iránta. Szerintem semmiben nem másabb, mint egy olcsóbb kategóriás sima lakk. 




Ti próbáltátok már valamelyiket?

You Might Also Like

0 megjegyzés