Sammydress 2017 Spring

április 08, 2017Bizonyára sokaknak ismerős már a Sammydress nevű ázsiai rendelős oldal, most lehetőségem nyílt választani innen pár terméket. Választottam ruhákat is és kiegészítőket is egyaránt.

Körülbelül 14-18 nap között érkeztek meg a dolgok, gondosan becsomagolva. Minden termék külön-külön bélelt fóliába volt. Már számomra ez egy plusz pont volt, hisz sok külföldről érkező terméket csak belebobnak a borítékba.

Egy dolog amire nagyon, de nagyon figyeljetek az a méretezés. A legtöbb ruha alatt található egy méret táblázat, ahol mutatja az EU-s méreteket és az ázsiai méreteket egyaránt. Én személy szerint európai S M vagyok, ez ázsiában L-nek felel meg. Így a ruha pontosan jó lett rám.


Hófehér fodros body: (ITT)


Nagyon jó anyaga van, jól mosható. Rugalmas, alkalmazkodik az alakomhoz. Talán ami zavaró volt elsőre, hogy lecsúszott nagyon az egyik válla, de gyorsan de ez egy kisebb tűvel megoldható. Ebből L-es méretet rendeltem.


Férfi bőr kabát: (ITT)


Talán ez volt az egyetlen termék ami, nem teljesen úgy néz ki mint a képen. Az anyaga puha bőr, jó tapintása van. Nem feszülős, inkább picit bő. Nem vastag, de nem is túl vékony erre az időre megfelelő. Egy férfi európai M, az az ázsiai 2XL.

Óra: (ITT)


Talán ennek örültem a legjobban, régóta szerettem volna már egy ilyen órát és végre találtam. Tökéletes, pontosan ugyanolyan mint a képen. +Adtak hozzá elemet.


Fülbevaló: (ITT)


Hát, ez irgalmatlan nagy, nagyon sajnálom pedig gyönyörű szép. Elegáns darab, de hogy ez kinek a mérete nem tudom..Nagyon sajnalom. A hátulján lévő golyó ráadásul jó nehéz is. 


Táska : (ITT)


Smink táskának kezdtem el használni, 3-4 nagyobb termék simán elfér benne. Cipzáros, selyem a belseje, nincs benne külön zseb.  


Rendeltetek már a Sammydress oldalról?

Big coupon : SammydressVilian
70%-os kedvezménnyel vásárolhat mindenki a Sammydress oldalon tavasszal és nyáron.

You Might Also Like

0 megjegyzés