Essence The Gel nail polish

május 09, 2017


A legutóbbi szerzeményes bejegyzésemben írtam az első essence lakkomról, akkor még annyira nem rajongtam érte. Azóta eltelt egy kis​ idő és beszereztem még három színt. A kezdeti nehézségek elmúltával, nagyon megkedveltem a lakkokat. Tartósak és pigmentáltak.

Használat előtt mindig felszoktam rázni és csak ezután kezdem a lakkozást. Viszonylag az ecset nagyon sok lakkot vesz fel, így érdemes lehúzni az üveg "szájánál".


Először is sőtét színeket szereztem be - nem tudom miért, hisz körmökben mindig az élénkebb színek tetszenek - egy feketét és egy szürkét. Ez a két szín nagyon durván pigmentált, elég egy réteg belőlük a tökéletes fedésért. 


A második vásárlás alkalmával vásároltam egy organza lilát és egy aranyszínű lakkot. A lilából kell a két réteg, mert nem annyira pigmentált és csíkos marad az elsőnél. Az aranyszínű lakk szintén nagyon pigmentált, itt a tartósság növelése érdekében használtam mindig két réteget. 

Viszonylag tartósak 5-6 nap után kezdték le pattogni, fedőlakk nélkül, azzal pedig 7-8 napot is kibírt. Ár érték arányban szerintem nagyon jó, megéri megvásárolni. :) 


Ti próbáltátok már?

You Might Also Like

0 megjegyzés