Hello május

május 01, 2017


Egy jó ideje már szemezgettem ezzel a Rival de Loop Young XXL rose palettával, de sosem szántam el magam a megvásárlására. A jó idő és a nyár közeledtével szeretem a kicsit élénkebb, de nem rikító színeket használni. Ebben a palettában szinte minden olyan szín megtalálható amit szeretek vagy ami hasznomra válhat. Sok jót és rosszat is olvastam a színekkel kapcsolatban, igaz, vannak színek amik egyáltalán nem pigmentáltak. Sőt, egyáltalán nem is látszódnak. A sötétebb színek valamennyire pihmentáltak, de azok sem azok az "elájultam kategória". 


Alapjában nagyon szép színek lennének, de ahogy látjátok nem pigmentáltak. A két sötétebb barnát lehet esetleg használni szemöldökre, nem porzik így könnyen fel lehet vinni. A világosabb, csillámos színek azok nagyon porzanak, ezzel szemben a sötétebb színek egyáltalán nem. 

Aki egy kezdő palettát akar magának gyakorlásra, elfogadható áron annak esetleg tudom ajánlani. A tartóssága sem valami eszméletlen 2-3 óra után semmi nem látszik. Személy szerint nagyon sajnálom, hogy nem vált be, hisz nagy reményeket fűztem hozzá. 


You Might Also Like

0 megjegyzés