Huda Beauty - Smink Palace

május 02, 2017


Sziasztok Kedveskéim. Bizonyára sokan tudjátok már, hogy imádom a Smink Palace webáruházat, minőségi replika termékek kedvező áron. Már 3-4 Kylie és Anastasia Bewerly Hills rúzsom van innen, így a sorban most a Huda Beauty folyékony rúzs következett.

A VIDEO STAR árnyalat érkezett hozzám, mely kicsit vadabb, pinkesebb árnyalat.  Nagyon izgatott voltam, hogy milyen lesz, hogy fog szuperálni az ajkaimon. A használat előtti este alaposan leradíroztam a szám, így szép egyenletes volt sehol nem volt becserepesedve. 
Másnap reggel 8 óra tájékán kentem fel a terméket. Először az applikátor segítségével megrajzoltam a szám vonalát, ezután jöhetett a teljes fedés.  Fontos, hogy vékonyan egy rétegben használjuk, kipróbáltam több kombinációban is, de így volt a legszebb és a legtartósabb is. Gyönyörű matt lesz a végeredmény, nem ül bele a kis "törésekbe", elsimul. ( na értitek:D )
Körülbelül 2-3 órát bír ki kopás nélkül, én használtam rá fedésképpen púdert, így akár 5-6 órán keresztül is fent maradt.

Nektek tetszik ez a rúzs?

 

*szpronzorált tartalom 

You Might Also Like

0 megjegyzés