Joanna Kozmetikumok : Hajápolás

június 14, 2017

Sziasztok Szépségek! A mai bejegyzésben a Joanna Kozmetikumokkal fogunk kicsit ismerkedni, azon belül pedig az Argán olaj hajápolócsaláddal. A hajam a mindenem, de sajnos mint általában a legtöbb nőnél nekem is nagyon zsírosodik a hajam és töredezett. Kutatom azokat a hajápolókat, melyek ezeken a problémákon tudnak segíteni. Idén elég sok ilyen termék akadt a kezeim közé - vagyis a hajamra :D - de többé kevésbé elégedett is voltam. Körülbelül egy hónapja kezdődött az együttműködésem a Joanna-val, azóta rendszeresen az Argán olaj samponnal, balzsammal és hajvégápolókkal ápoltam a hajam. A sampon nagyon jól habzik ,kellemes illatú. Nem szárította ki egyszer sem, a balzsam használata után pihe-puha volt a hajam.  Géles, krémes állagú , így nagyon könnyedén feltudjuk vinni a hajunkra a kívánt mennyiséget. A törülköző száraz hajamra vittem fel a pakolásokat, először a maszkkal kezdtem, amely 15 percig volt a hajamon. Szintén leöblítettem, majd jöhetett a szérum. Ez egy csodaszer!! Mióta használom , látványosan javult a hajam, nem szárad ki. A szérumot nem kell kiöblíteni egy kis mennyiséget kell felvinni a hajvégekre. Szárítás előtt még a spray-s kiszerelésű balzsammal szoktam befújkálni a hajamat teljes hosszában. Selymesít, a fránya gubancokat elfelejthetjük, ha ezt a terméket használjuk. A spray-s balzsam legjobb barátja - lassan már az enyém is - a hajápoló olaj. 

Bevallom őszintén ettől a terméktől tartottam a legjobban, féltem ,hogy brutálisan zsírosítani fogja a hajam. Nem is mertem belőle nagyon tenni, nagyon nagyon pici mennyiséget használtam. Ez mára már kicsit több lett, de oda kell figyelni. Nagyon szépen fényesíti és hidratálja a hajvégeket. 


Összességében : Nagyon megkedveltem a Joanna Argán olaj hajápolókat, biztosan megfogom őket vásárolni. Kedvező áron kaphatóak. 

Ti mit gondoltok erről a hajápolócsaládról? *Szponzorált bejegyzés

You Might Also Like

0 megjegyzés