Májusi PIXIBAG

június 11, 2017

Régóta szerettem volna már kipróbálni a PIXIBOX-ot és a különböző kiadásokat. Májusban nagy örömömre megkaptam a PIXIBAG-et. Nézzük meg együtt, milyen termékek is lapultak a májusi kiadásban. Borotalco Shower gel: 


Huh, mikor megláttam ,hogy egy Borotalco termék is a csomag része lesz nagyon örültem. Sok jót olvastam már a termékekről, és igen, tényleg fantasztikus. Nagyon kellemes, frissítő illata van - hasonlít valamire nagyon, de nem tudok rájönni, hogy mire -. Puhítja a bőröm és kiválóan hidratál. Nivea Care intenzív ápoló krém: 


Imádom a Nivea termékeit legyen szó testápolókról, tüsfürdőkről , ha Nivea jöhet. Hozza a megszokott, kellemes Nivea illatot. Nagyon jól hidratál, puhítja a bőrt. Kézre, arcra és testre is használható.  Sally Hansen Miracle Gel: 


Régóta nézegettem a Sally Hansen lakkokat , de őszintén megmondva kicsit drágáltam. Tetszik, nagyon szép pigmentált színe van. Tartósságát nézve 6-7 nap után kezdett kopni, szerintem ezt egy olcsóbb kategóriás körömlakk is tartja ( Catrice ICONails ). Batiste szárazsampon : 


Igen!! Fantasztikus termék, tudja a dolgát. Egy illetve akár két nappal is kitudjuk vele húzni a hajmosást. Ez nekem nagyon jól jött, hisz két naponta totál zsíros a hajam. Két fajta Batiste szárazsampon volt a csomagban, sajnos én az illatosított verziót elhagytam. Nuvo XOXO parfüm: 


Nekem kinéztre rögtön a Victoria's Secret-es parfümök jutottak eszembe. Nagyon kellemes gyümölcsös, ciprusos illata van. Hosszantartó, mióta megérkezett csak ezt használom. Kedvencem lett. :) Nézzétek milyen aranyos neszeszerben érkezett ez a Pixibag : 
Ti lecsaptatok erre a BAG-re?

Szponzorált bejegyzés.

You Might Also Like

0 megjegyzés