Szemöldökfestés - Mivel? -

június 04, 2017

A legtöbb nő festi a szemöldökét , ki magának , kinek a kozmetikus. Az én szemöldökömet legelőször kozmetikus szedte és festette, elis rontotta. Azóta egyetlen egyszer sem voltam, mindig itthon magamnak. Ennek van előnye és hátránya is,
1.) Nem tudom olyan szépen kiszedni a szőrzálakat
2.) Nem tartós sem a szedés sem a festés
3.) Magamnak tudom formálni
4.) Én döntöm el,hogy az adott napon éppen milyen legyen


Nap mint nap festem, hol ceruzával, hol gél állagú festékkel. Elég hiányos még mindig a szemöldököm sajnos, de már alakul. Három terméket szeretnék Nektek mutatni, amit én használok. Remélem segítségetekre leszek. :)


Essence eyebrow gel:

Az essence eyebrow gel nagyon jó lehet azoknak, akiknek csak itt-ott van hiány a szemöldökében. Lágy barna, nem túl erős, de elég szépen lehet vele dolgozni. Nap mint nap használom ezt a terméket is a szemöldököm elejét ezzel húzom meg.  Tartósságát tekintve 4-5 óra után kezd el kopni, de akkor sem olyan csúnyán csak fakul. Ára ( 1050 Ft )
Brow Fantasy by ColorStay - Revlon :

Ennek a terméknek az egyik része ceruza a másik egy zselé, amivel fixálni tudunk. A ceruza része nagyon szép sötétbarna, imádom. Ez tényleg azoknak nagyon jó akiknek nagyon hiányos a szemöldöke és szinte az egészet rajzolni kell. Nagyon tartós, nagyon szép. A zselé ami a másik részén található önmagában is szép szemöldököt eredményez.
Ára : ( 3290 Ft)Eveline - Art Scenic

Ezt a terméket eddig nem sokat használtam, hisz ez azoknak jó akik csak egy kis pluszt szeretnének adni a tökéletes szemöldöküknek. Nagyon tartós, én néha a szemöldököm elejére szoktam felvinni. Nagyon szép. Ára ( ~ 800 Ft) Ti mit használtok?

You Might Also Like

0 megjegyzés