Tesztelve - Június -

június 29, 2017


Sziasztok Szépségek! Hozztam Nektek három terméket , melyet szinte egész júniusban használtam - kivéve egyet -. Egytől egyig nagy kedvenceim voltak és még mindig azok. Remélem valamelyiket Ti is kipróbáljátok, ha pedig már próbáltátok írjátok meg a tapasztalataitokat.

Az első termék a L'Oréal Sunkiss Tropical amit a héten kezdtem el használni, de annyira megtetszett ,hogy úgy gondoltam beleteszem ebbe a posztba. Sötétbarna hajjal rendelkezem, így nyár felé én is szeretem ha kicsit világosabb, de sajnos Nekem a nap nem nagyon szívja ki. Sok jót olvastam már a Sunkiss Tropical-ról és az ő testvéréről a Sunkiss Jelly-ről, de az sajnos nem volt.


Sajnos vagy nem sajnos, nem olyan szinten világosította a hajam mint amire számítottam, vagy ami látszik egy képen. Éppen annyira,hogy kicsit eltérjen az eredeti színemtől és napsütésben jól mutat. Sokan írták a Krémmánia oldalán, hogy nagyon szárította a hajat. Igen, kicsit igen, de nem vészesen. Megfelelő ápolással elkerülhető.


Második termék az Évca Natural Holt Tengeri Iszapos Fekete szappan lenne, mely mérföldekkel javította az arcom állapotán. Az utóbbi időben mint a hajam úgy az arcom is javulásnak indult hála pár természetes terméknek, többek között ennek a szappannak is. Ez a szappan kifejezetten gazdag A,E,F vitaminokban, így elősegíti a bőrünk regenerálódását.Nagyon jól hidratál, a sminket is kíméletes,de tökéletesen eltüntetni. Naponta kétszer szoktam használni reggel illetve este.

Az utolsó termék az az Oriflame feet-up Advenced sarokpuhító krémje. Itt a nyár , itt a saruk, papucsok ideje.. ami az én lábamat nagyon megviseli. Nagyon jól jött most ez a termék, szinte nap mint nap használom. Három napot ígér, mikor már látható javulás, igen ezt tartotta. 


Illata kellemes, viszonylag hamar beszárad a bőrbe. Megkönnyíti a mindennapjaim. ;) You Might Also Like

0 megjegyzés