Utazzunk együtt! - Isana Around The World -

június 18, 2017


Van kedvetek utazni? Ha igen akkor tartsatok velem és az új Isana Around The World limitált kiadás tagjaival. A Rossmann saját márkás termékcsaládja az Isana idén nyárra egy fantasztikus kollekcióval rukkolt elő,mely az Around The World nevet viseli. 

Ide tartoznak tusfürdők, szappanok , testápolók. Két termékhez sikerült​ hozzá jutnom, a Dél - Afrikai és a Tahiti változathoz, sajnos a Kuba verziót sehol nem találtam. Mindkét termék ugyanazzal a tulajdonsággal rendelkezik, csak az illatok különböző. A Südafrika a napérlelte narancs és a méz elragadó illatával varázsol el minket. Aki inkább Tahiti-re vágyik annak a kókusz és az egzotikus licsi lesz a jó barátja. Mindkét terméknek frissitő nyári illata van, tudjátok olyan ,amitől rögtön jó kedvünk lesz. 

Nagyon krémes, kissé géles állagú. Eszméletlen mennyiségű hab keletkezik, már egy kis adagtól, élmény vele a fürdőzés. Fürdés után hosszú órákon át érezni az illatot a bőrünkön, illetve a fürdőszobában is. Kifejezetten jól hidratál, puhítja és selymessé varázsolja a bőröm. Személy szerint  én odáig vagyok értük, biztosan fogok még vásárolni belőlük. Ár arányban is tökéletes - 250 Ft 300 ml - már csak ezért is megéri. Ti próbáltátok már az Isana Around The World limitált kiadást?


You Might Also Like

0 megjegyzés