Magister Produts

Magister Products - Fogfehérítő paszta -

július 26, 2017

Szerintem minden ember egyik dédelgetett álma a makulátlan hófehér fog, persze ezt nagyon drága mulatság elérnünk, ha orvosi fogfehérítésben gondolkozunk. Vannak bizonyos megoldások amik segítenek nekünk,hogy szép egyenletes fehér fogaink legyenek, ilyen a Magister Products Fogfehérítő Paszta is. 


100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, 10 féle gyógynövény és 3 féle ásványi só , valamit SLS és flourid hozzáadása nélkül tisztítja és fehéríti a fogainkat. Elsőre kicsit kellemetlen volt az íze a gyógynövények miatt, de számomra teljesen megszokható volt. 

Aktív hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a fogínygyulladás csökkenéséhez, illetve segíti a nyálkahártya gyors regenerálcióját. Az utóbbi időben vettem észre, hogy fogkövesednek a fogaim, ez szintén kellemetlen érzéssel, fájdalommal járt, de mióta a M.P Fogfehérítő pasztát használom csökkent a fájdalom és a fogkő is. 


Gyengéd körkörös mozdulatokkal vigyük fel a fogfelszínre. Ajánlott naponta kétszer használni, reggel és este, én egy alkalmat sem hagytam ki és a változás pár napon belül jelentkezett is. 

Hígabb, a többi fogkrémhez képest , de nem kell attól félnünk, hogy lefolyik esetleg a fogkeféről. 


A fogam felszíne simább és árnyalatokkal fehérebb lett, mivel teljes mértékben megvagyok elégedve. Ahogy fent is említettem, segített a fogkő csökkentésében is. Ezek mellett azoknak is bátran ajánlom, akik vérző fogínnyel küzdenek, hisz ebben is segítséget nyújt nekünk ez a szuper paszta. 

Itt megvásárolható. 

You Might Also Like

0 megjegyzés