Magister Produts

A tökéletes BB krém | Magister Products |

augusztus 24, 2017

Szinte mindig hozok Nektek valamit a Magister Products kinálatából, hisz imádom a termékeiket. Aki nem tudná , hogy miről van szó a Magister Products egy magyar cég, amely teljes mértékben natúr kozmetikumokat készít.
Immáron ez az hatodik termékem amit kipróbáltam Tőlük és újra csak azt tudom mondani, hogy teljesen elégedett vagyok!


Azok régóta követnek tudhatják , hogy az arcbőröm T-vonalam eléggé zsíros  és pattanásos, ezek ellen mindig próbálok tenni. Nagy mértékben befolyásolja az arcom állapotát az, hogy éppen milyen primert, alapozót és púdert használok.
A Magister BB kollagén krémet szoktam használni az elmúlt körülbelül 1,5-2 hónapja. Van ,hogy primerként viszem fel, de a legtöbb esetben alapozóként használom.  Fedése tökéletes, de nem túl erős - nem kelt maszk hatást, hanem megmarad a természetes vonal - .


Jótékony hatásai ismertek, javítja a bőr állapotát, gátolja a ráncok kialakulását , fényvédelmet biztosít és csökkenti a pórusok láthatóságát. ( Az oldalon még több információ megtalálható )
Összetevői között megtalálható a bio erdei mályva amely nyugtatja, a növényi kollagén feltölti a Q10 - koenzim pedig feszesíti az arcbőrt.Ti próbáltátok már?

You Might Also Like

0 megjegyzés