Instagram rendelés // @obagtaskak

június 17, 2019

Sziasztok! Ez egy újabb Instagram rendelős poszt. Mostani bejegyzés egy nagyon szuper oldalról fog szólni, ami nem más mint egy O BAG replika Insta oldal. Ámultam bámultam a gyönyörű ,különböző összeállítású táskáktól. Hozztam nektek pár hasznos információt amit Balázzsal a cég vezetőjével csináltunk meg!

1., Miért pont Obag taskákkal kezdtél el foglalkozni? 
  1. Cégem 2015-án jött létre. Elsőnek női ruhákkal foglalkoztunk két évig, utána kezdtem el foglalkozni a táskákkal.Facebookon van egy oldalom, egyre növekvő követőszámmal, illetve idén az Instagramon is elkezdtünk teret hódítani. 


2., Replika táskákhoz mérten sokkal jobb minőségben kínálod a táskákat ez minek köszönhető? 
 2. Folyamatosan kerestük a legjobb beszállítót, és azt kell mondanom, hogy meg is találtuk. Minden egyes rendelésnél vizsgálja meg a táskák minőségét, hogy a lehető legszebb táska legyen. Jelentős időt fordítunk az importra. Külföldről szerzünk legyen a minőségi fülleket, belsők. Ezek az hozatala, hosszadalmas megfogalmazások, hol angolul, hol kínaiul, Vámhatósággal való együttműködés. Ez elme rengeteg idő, de megéri, mert egyedivé tesz minket.


3., Elég széles a választék, te magad varriálod össze a táskákat? 
  3. Én szoktam összeállítani a táskákat, saját elképzelés alapján. Nagyon szívesen állítunk össze a Vásárlóink igényeit is, mert célunk, hogy a legszebben összeállítást kapják meg, amit nagy örömmel viselnek.


4., Hogyan tudod tartani az alacsony árakat? 
  4. A beszállítókkal folyamatosan tárgyalunk, célunk a legjobb ár elérése, hogy vevőink ne magas áron tudják megvásárolni a termékeinket.

5., Rendkívül gyors szállítás előnyödre vállik a rendelések során? 
  5.Nagyon fontos a gyors, megbízható szállítás. Szerződésben vagyunk egy szállító céggel, alacsonyabb áron szállít, mint amúgy a piacon jelen van. Előnyünk a gyors válasz adás, illetve a gyors szállítás. Néha vannak szállítási problámánk, de akkor hívom a szállítót, nyomonkövetési számot küldök a Vásárlóinknak, ahol Ők is nyomon tudják követni. 

6., Sok idő volt mire “ismert” lett a céged Instagram-on? Nagyon tetszik az oldal, nagyon igényes. 
  6. Az Instagrammon idén törtünk be, még rengeteg idő amíg tényleg ismertek leszünk. Szeretjük a kíhivásokat, nem hátrálunk meg. 

7., Tervezel még influencerekkel való együttműködést? 
  7. Tervezünk Influencerekkel való együtt működésre, bár tapasztalataink nem nagyon jók ez esetben. Volt már olyan, hogy küldtünk táskát, de sajnos a feltételeket nem teljesítette. Szomorú, de sajnos előfordul.

8., Honnan sikerül beszerezni ennyi szép táska varriálciót? Minnie,Mickey 
  8. Beszerzés: folyamatosan kutatjuk a nagykereket, a legjobb, legszebb táskák miatt. Illetve az import nagyon sokat segít, hogy egyediek maradjunk.


You Might Also Like

0 megjegyzés