Tényleg BEST STUFF \\

június 24, 2019

Nemtudom Ti, hogy vagytok vele de én imádok rendelgetni különböző webáruházaktól. Kedvenc kütyüs, ajándéktárgyas oldalam a BEST STUFF. Itt minden megtalálható ami egy jó partyhoz, ajándékhoz illetve mindennapos használathoz kell. 

Nagyon kedvező áron juthatunk hozzá kedvenc termékünkhöz, kedvező szállítási feltéltelek mellett. Lehetőségem nyilt termékeket választani az oldalról, pont jó időben hisz megérkezett a várva várt sminkes asztalom és ehhez választottam ezt a gyönyörű, szempillás szemet ábrázoló ékszertartót. Annyira szép rose gold színe van, rögtön a szívembe lopta magát. 

És végül a kedvenc amit nagyon nagyon sokan kérdeztetek. 

Második termékem ez a kaki emoji-t ábrázoló power bank. Na ő igazán hűtársam lett a mindennapok során. Szinte egésznap úton vagyok állandóan, a drága Iphone készülékem pedig szeret lemerülni. De igy már nincs gond! Nagyon vicces a kialakítása, igazán vagány darab. Teljes feltöltéssel,maximálisan feltölti a telefonomat. Kábel nem jár a power bankhoz, bár szerintem ez nem is gond, hisz mindenki a saját telefonjàhoz valót használja. 
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékekkel, kiválló minőségűek. Bátran kérdezhettek a Facebook oldalon is Tőlük,hihetetlen aranyosak és segítőkészek. Ritka az ilyen. 


Ti vásároltatok már a BEST STUFF oldaláról? You Might Also Like

0 megjegyzés